Storvreta Cup


Alla innebandy-spelare älskar att lira cup. Den bästa och största cupen är Storvreta. När du spelat sönder julklapps-spelet och tröttnat på prinskorvarna är det dags att åka till Uppsala för cup. Månadens bästa är alltså Storvreta Cup och månadens bästa lag är Pojkar - 98 ! ( Mer om detta nedan ! )  




Totalt hade vi 8 lag med i cupen . Här kommer mera om 3 av lagens cup-äventyr i  Uppsala . Flickor -99, Pojkar -99 och Pojkar - 98. 


Först ut Flickor - 99 :

Målsättning :
 

Vi var med i Storvreta cup för att få en bra sammanhållning i laget, för att tjejerna ska få mkt speltid och att få chansen att lära känna varandra även utanför planen.

Och hur gick det för er ? :

Vi spelade fem matcher och åkte hem med två oavgjorda, två vinster och en förlust och var mkt nöjda med hela turneringen.

Vad gjorde ni mellan matcherna ? 

Mellan matcherna spelade vi spel/kort tillsammans, åkte och tittade på andra lag från Järfälla samt tittade på film.Vi tittade på The Mighty ducks, en film som handlar om hur man startar ett lag och får ihop en fin sammanhållning utanför planen för att göra ett bra jobb på planen tillsammans. Bra film tyckte alla !

Hur sov ni ? 

Vi sov i en skolsal på luftmadrasser och det fungerade utmärkt, tjejerna var superduktiga och ställde upp för varandra hela cupen igenom och såg till att ingen tjej blev ensam kvar i typ duschen, matsalen mm.

Kommer ni igen ?

Vi kommer absolut att åka tillbaka till Storvreta nästa år för då får vi spela slutspel också för första gången och det ser tjejerna fram emot. Cupen var mycket lyckad för oss på alla sätt och vis och nu har vi en bra grund att stå på för att göra ännu bättre ifrån oss i seriespelet.



Sedan - Pojkar- 99 

Målsättning :

Vi ville/behövde spela en cup under juluppehållet, dels för att få spela tuffa matcher och dels för att killarna ska få lära känna varandra bättre och ”bygga lag”. De enda rimliga alternativen som vi hittade var just Storvreta cup och en cup i Falun (AXA?) så det blev den närmaste och största.

Och hur gick det för er ? :

Tyvärr förlorade vi alla fyra matcherna.

Vad gjorde ni mellan matcherna ? 

Vi gjorde inget särskilt egentligen. Våra matcher var varken nära inpå eller långt emellan varandra så man hinner inte så mycket mer än att komma tillbaka till sovsalen, duscha, byta om och gå till matsalen. Sen vilar man lite, spelar spel etc. innan det är dags för att byta om till match igen. Vi såg några matcher (kanske inte hela) dessutom.

Hur sov ni ? 

Vi sov i Fyrisskolan i en träningslokal som hette ”spegelsalen”. Vi var nöjda med det. En lite större sal, matsalen i samma skola och en match där också. Det vi inte var riktigt nöjda med var planen, liten, och den trasiga sargen i Fyrisskolan.

Kommer ni igen ?

Det gör vi nog alldeles säkert.




Det bästa till sist : Våra Storvreta Cup Vinnare 2010/2011 ; Pojkar -98 !!!!!


Målsättning :
 

Största cupen vill man ju inte missa. Och det tyckte tydligen inte våra killar heller - 34 av våra totalt 35 killar var med.

Dessutom är denna cupen helt perfekt om man vill bygga mer lagkänsla och kamratskap inom laget. Och det var ett av våra huvudmål med deltagandet detta år.


Och hur gick det för er ? :

Ett GULD, två gruppsegrar och tre sjukt roliga dygn – kanon helt enkelt.

Vi åkte med två på pappret jämnstarka breddlag och ställde upp i Lätt serien med båda lagen.

Båda lagen vann sina respektive grupper och sen gick ena laget hela vägen och vann hela lättserien.

 Vad gjorde ni mellan matcherna ? 

Duschar, äter, vilar och busar. Mer hinner man inte så länge som man är kvar i turneringen.

Hur sov ni ? 

Ganska så bra faktiskt förutom några ledare som sågade stockar hela nätterna. Nä, skämt å sido så sov vi fantastiskt bra i en stor skrivsal på Fyrisskolan. Helt toppen att vi fick ett stort rum där alla 34 killarna fick gott om plats. Och med ett stort rum så kom ju alla killarna närmare varandra mellan matcherna.

Kommer ni igen ?

Jo, så blir det antagligen. Vi har ju varit där nu i några år och flesta killarna redan nu längtar




Kommentarer
Alla är välkomna att kommentera innehållet, men våldsuppviglande inlägg, rasistiska inlägg, oseriösa inlägg, personliga påhopp, spam, chattande och reklam kommer att plockas bort. Här diskuterar vi Spiders och innebandy!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0