Nya Spiderspartners

Vi har under hösten knutit upp ytterligare några intressanta partners som med sitt engagemang för JIBK både stärker oss finansiellt och skapar tydliga och konkreta förmåner för klubbens medlemmar:

 

1. Toyota Kungens Kurva – rabatter på både nya och begagnade bilar samt tillbehör. Förutom en bil till lägre pris bidrar du som medlem till att JIBK får ytterligare ett ekonomiskt bidrag (en s.k. ”kick-back”) på varje bil som säljs eller förmedlas via oss. Tala gärna med Peter Lundgren hos Toyota ([email protected])
http://www.kungenskurva.se/Fordon-%26-Tillbehor/21452-Toyota-Center.html

 

2. Järfälla Optik – rabatter på kompletta glasögon och fria linser till alla i A-lagstruppen

http://www.jarfallaoptik.se/

 

3. Emils – mötesplats och restaurang för alla medlemmar. Lagledare! Samla ihop en kassa, ring Joseph och boka bord för minst 8 spelare/ledare/etc. Minst en gång per säsong och lag behöver ni träffas för att prata om hur det går i laget! Ju mera vi äter på Emils desta större bidrag får klubben.

http://www.emils.nu/

 

I vår dialog med tänkbara partners känner vi ett mycket starkt stöd för vår breda ambition att bli landets ledande innebandyförening med spets, bredd och djup.

 

Vi är naturligtvis mycket tacksamma för alla tips och idéer som kan hjälpa oss att knyta kontakter med fler intressanta och utvecklande partners, både i Järfälla och i Stockholm i övrigt. Tala gärna direkt med Lennart Lundberg, tel. 070-536 26 40

 


Kommentarer
Alla är välkomna att kommentera innehållet, men våldsuppviglande inlägg, rasistiska inlägg, oseriösa inlägg, personliga påhopp, spam, chattande och reklam kommer att plockas bort. Här diskuterar vi Spiders och innebandy!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0